Rólam..

Itt kellene azt írnom, hogy egy jól menő cég tulajdonosa vagyok, és a vevők megelégedettsége iránt vagyok elkötelezve, és magas minőségi követelményeknek felelnek meg a termékeim, bla bla de el kell hogy keserítselek. A termékeket nem én árulom, és jól menő cégem sincs, de a megelégedettség fontos számomra is. Minden, általam erre az oldalra feltett webshop, átment egy átlag igényű felhasználó tesztjén, nevezetesen az én tesztemen. 

Kipróbálom, reklamálok, törlök rendelést, és kérdéseket teszek fel az ügyfélszolgálatnak, hogy tudjam valóban jók, és segítőkészek a kínaiak is.

 

Ezt szívesen megteszem helyetted is ha nyelvi nehézségeid támadnak!

A szövegben emeld ki a fontos információt és híreket.

Az oldal története

Nem teljesen emlékszem, mikor volt az első külföldi websopos élményem, de azóta elég rendszeres vásárló vagyok, jellemzően Kínából. Sok százezer forintot spóroltam és úgy döntöttem megmutatom mindenkinek, hogy ez valójában nem is olyan bonyolult. Létrehoztam ezt a weboldalt, (ami szintén ingyenes) csupán segítő szándékkal, és amit spórolsz megtarthatod. Én nem kérek belőle egy petákot sem! Egy véleményt viszont elfogadok. Katt az elérhetőség menüpontra és egy mondatban összegezd akár az itt látottakat, akár a megérkezett csomagod, azt megköszönöm. Minél többen vagyunk annál jobb lesz ez a "kis" közösség!